top of page

Strafor Köpük Tabela

Strafor Tabela yapımında kullandığımız köpük 30 dansite sertliğinde ve B1 sınıfındadır. Alev almaz özelliğe sahip köpük (strafor) tabela siparişleriniz için, Tabela içerisinde kullanılacak olan harflerin veya rakamların ebatlarıni bildirmeniz buna ek olarakta renk seçenekleri yani siyah beyaz mavi lacivert vs. gibi renkler strandartlar renklerdir. Bunların dışında Strafordan yapılan köpük tabela ve maketlerde bildiğiniz gibi tiner bazlı boyalar ile boyanamadığından diğer simli harfler ve rakamlar, sim kaplama, kırmızı simli, mavi simli, krom boya, altınyıldız, metalik gibi renkler de isteniyorsa maliyeti ucuz, uygun ve pahalı olmaması için önceden sipariş esnasında bilgi verilmesi gerekiyor.

Köpük yani strafordan yaptığımız tabela, maket, harf, rakam gibi ürünler size istenirse kalıp sistemi ile verilebiliyor.Böylelikle uygulama ve nakliye sırasında müşterilerimize kolaylık sağlıyor.

Bunlara ek olarak strafordan, köpükten, polüretan ve xps malzemelerden üretimini yaptığımız ürünler için led sistemi yapılabilir, led ile aydınlatma yapabilir ve ya yaptırabilirsiniz. Strafor harf ve rakamların arkasına led için özel led kanalı yapıyoruz.

strafor köpük tabela

strafor köpük harf ve rakam

köpük harf ve rakam

strafor altın varak, harf rakam ve tabela

epoxy harf, kutu harf, rakam ve tabela

Recent Posts
Archive
bottom of page